tag:blogger.com,1999:blog-6940812092972218943.post5909982478713425801..comments2022-11-08T16:41:36.039+01:00Comments on krumpli: Krumplis kenyérnetuddkihttp://www.blogger.com/profile/05862184102806672009noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6940812092972218943.post-58111098216115861052011-08-25T13:56:21.603+02:002011-08-25T13:56:21.603+02:00Köszönöm a felvilágosítást. Én is erre a következt...Köszönöm a felvilágosítást. Én is erre a következtetésre jutottam, így a második kenyeremnél tettem hozzá még lisztet. Igaz, a sütőpapír így is ráragadt.<br />Ezért a harmadiknál nem használtam sütőpapírt, az tökéletes lett!<br />Végül is tényleg jól elszórakoztam vele...netuddkihttps://www.blogger.com/profile/05862184102806672009noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6940812092972218943.post-28006442818981513232011-08-24T23:05:36.489+02:002011-08-24T23:05:36.489+02:00Kérdésedre válaszolva: túl híg a tészta.
Ha ragad ...Kérdésedre válaszolva: túl híg a tészta.<br />Ha ragad a tészta, adunk hozzá lisztet. Kissé ruganyos, de ugyanakkor lágy tésztát kell, hogy kapjunk.(Nehéz pontosan meghatározni a liszt mennyiségét, ez függhet a krumpli és a liszt minőségétől is.)<br />Én úgy látom a kelt tészták esetében, a végeredmény függ a készítőjüktől. Ez alatt azt értem, hogy mindenkinek a kezében más van.Ha ugyanazon recept alapján, ugyanolyan körülmények között 3 ember süt mondjuk kifliket, 3 különböző félét fogunk kapni.<br />(Ami a magasabb falú tepsiket illeti: vannak az 1-3 cm-es falú (oldalú) tepsik, amiket lepények, pogácsák, kiflik, aprósütemények stb. sütéséhez használhatunk és vannak az ennél magasabbak,pitékhez, kalácsokhoz, húsokhoz stb. nah én erre gondoltam....)<br />És még valami: ezt a kenyeret tél végén sütöttem, amikor elég hűvös volt, ennek is köszönhető a hosszabb kelési idő. Meleg nyári időszakban rövidebb idő alatt is elkészíthető.<br />Figyelni kell a tésztát, hogy reagál....<br />Remélem azért nem szegte kedvedet, és újból nekilátsz a kenyérsütésnek.<br />(Úgy látom végül is jól szórakoztál...)<br />TündérTündérhttps://www.blogger.com/profile/06656194674815215074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6940812092972218943.post-76029326064606335272011-08-24T07:01:19.289+02:002011-08-24T07:01:19.289+02:00Főnök úr, maga egy igazi konyhatündér! Szerintem m...Főnök úr, maga egy igazi konyhatündér! Szerintem maga a lótündér, semmi kétség! :-)<br />SuzyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6940812092972218943.post-51293168128528473022011-08-16T17:35:22.265+02:002011-08-16T17:35:22.265+02:00Az viszont biztos, hogy inkább molnár lennék, mint...Az viszont biztos, hogy inkább molnár lennék, mint pék!He-Henoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6940812092972218943.post-28617049058240304402011-08-16T13:31:08.098+02:002011-08-16T13:31:08.098+02:00Elvileg marad...Elvileg marad...netuddkihttps://www.blogger.com/profile/05862184102806672009noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6940812092972218943.post-57487037580031205192011-08-16T10:17:33.846+02:002011-08-16T10:17:33.846+02:00Ja és a receptek közé be kéne tenni ezt is, Maccch...Ja és a receptek közé be kéne tenni ezt is, Maccchianó ne reklamáljon annyit :)Tudom: nem kívánságműsor...Krumpliföldhttps://www.blogger.com/profile/14964442518978847462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6940812092972218943.post-69139165301775090792011-08-16T10:16:22.773+02:002011-08-16T10:16:22.773+02:00Ha szerdán kezdi, szombatra marad még kóstoló?Ha szerdán kezdi, szombatra marad még kóstoló?Krumpliföldhttps://www.blogger.com/profile/14964442518978847462noreply@blogger.com