2011. március 1., kedd

Véget ért a játék a krumpliromantikás nyakláncért


Nem szeretném a tisztelt burgonyafogyasztókat túlzottan fárasztani a részletekkel - azt hiszem a fárasztást időnként megfelelő szinten biztosítom -, így csak a sorsolás eredményét tartalmazó táblázat végét közlöm, amelyből megállapítható a nyertes személye. Íme:

55. tündéri lonka___0,90
56. Suzy_________0,92
57. Moorgit…_____0,92
58. Pöndi________0,94
59. Krumpliföld____0,94
60. m____________0,96
61. E____________0,96
62. Tengelicleány___0,98
63. Erika_________0,99

Amint látható, a legnagyobb prímszám E neve előtt díszeleg, így ő ékesítheti magát a krumpliromantikás nyaklánccal.
 
Tájékoztatásul közlöm, hogy mely benevezőt hányszor vettem figyelembe a sorsolásnál, és miért:
-Jámborka néni: kétszer, mert kétszer evett krumplit a játékba való benevezése előtt.
-Kumpliföld: háromszor, mert háromszor evett krumplit a játékba való benevezése előtt.

-Suzy: háromszor, mert háromszor evett krumplit a játékba való benevezése előtt.

-m: kétszer, mert ugyan csak egyszer evett krumplit a játékba való benevezése előtt, de mivel kitette a blogjában a játékot, így duplán számítottam be.
-Tengelicleány: hatszor, mert háromszor evett krumplit a játékba való benevezése előtt, és kitette a blogjában a játékot, így duplán számítottam be.
-E: hétszer, mert háromszor evett krumplit a játékba való benevezése előtt, és kitette a blogjában a játékot, így duplán számítottam be. Ráadásul olyan jól elrejtette a blogjában, hogy játék van nálam, hogy ez is mutatja, hogy megértette jótanácsaim lényegét játékügyileg. Ez annyira jól esett, hogy plusz egyszer még beszámítottam, így jött ki a hét.
-Mooorgit...: kétszer, mert bár nem tudjuk, a benevezés előtt hányszor evett krumplit, de benevezett, az egy, plusz nyilatkozott nagy burgonyafogyasztói mivoltát illetően.
-noémi: hatszor, mert háromszor evett krumplit a játékba való benevezése előtt, és kitette a blogjában a játékot, így ő is duplázott.
-Pöndi: háromszor, mert háromszor evett krumplit a játékba való benevezése előtt.
-Macskaköröm: hétszer, mert háromszor evett krumplit a játékba való benevezése előtt, és kitette facebook-on a játékot, ezért jár a dupla, plusz egy, mert megdicsérte a nyereményt.
-Ami: hétszer, mert háromszor evett krumplit a játékba való benevezése előtt, és kitette a blogjában a játékot, így jogos a dupla. Ráadásul nyilatkozott, hogy annak ellenére sok krumplit fogyaszt, hogy nem lenne szabad. Hát miért jár plusz egy figyelembevétel, ha ezért nem??
-Inga: hatszor, mert ugyan egyszer sem evett krumplit a benevezés előtt, de a családtagjai kétszer, ráadásul kitette a blogjában, hogy játék van, az kétszer kettő. Ráadásul beteg, amit sajnálok (plusz egy), és mielőbbi gyógyulást kívánok neki (plusz még egy), ez összesen hat.
-Erika: Ötször, mert kétszer evett krumplit a játékba való benevezése előtt, és kitette, hogy játék van, ez négy. Ráadásul nyilatkozott, hogy sorba áll a nyereményért, amiért ilyen fegyelmezetten várt a sorsolásra ez plusz egy.
-tündéri lonka: négyszer, mert egyszer evett krumplit a benevezés előtt, kitette a játékot, az kettő. Plusz egy, mert hívott játszani, és nyertem is (aki szintén szeretne nyerni nála, gyorsan nevezzen ehun e !!!), mínusz egy, mert válogat, plusz egy, mert könnyítette a dolgomat azzal, hogy kiszámolta, hogy hányszor vegyem figyelembe. (Igaz, hogy rosszul számolta ki, de a szándékot értékelem.)
ZiZiTopp: egyszer sem, mert egyrészt határidő után nevezett be; másrészt szerintem Jámborka néni adta ki magát a saját sógornőjének, hogy a sógornője sógornőjének - vagyis saját magának - növelje az esélyeit!

A sorsolással kapcsolatos észrevételeket természetesen megtehetik, Vezérigazugatótanácsunk minden ezirányú bejelentést kivizsgál, de ne felejtsék el az Alapító Okiratban foglaltakat e blog kívánságműsor jellegét illetően. Vezérigazugatótanácsunknak nem áll módjában változtatni a végeredményen, de ha módjában állna akkor sem tenné.

Nemsokára lesz újabb játék, igyekszem kitalálni valami újat. Bár mivel úgy látom, csak hölgyek jelentkeztek, lehet, hogy az esélyegyenlőség jegyében bitumen illatú borotválkozás helyetti arckrém lesz a főnyeremény. Majd meglátjuk.

18 megjegyzés:

tündéri lonka írta...

egyrészt : :DDDDD
másrészt : ő már megint nem én voltam a szerencsés :(
a reklámot köszi :)

E írta...

uramatyám,ez kellőképpen meglepett most így kedd reggel
köszönöm:) ennek örömére eszem egy kis krumplipürét

Krumpliföld írta...

Én nem is akartam nyerni, de nem ússzátok meg, 3 hétig ott leszek :)

schall eszter írta...

Meg vagyok elégedve a játék komolyságával.:)
Elzának repül a nyakék.:)

inga írta...

köszönöm a játékot és a kedvességed!
gratula a nyertesnek :)

Névtelen írta...

Gratulálok a nyertesnek!
Bár folyamatosan eszünkbe vési a vezérigazgató úr, hogy ami itt folyik, az nem kívánságműsor, szeretném javasolni, hogy a következő játékot úgy tessék kiírni, hogy már az elején legyen közölve,hogy én leszek a győztes. (Gondold végig, meg lehetne spórolni a sorsolást...
Suzy

Jámborka néni írta...

Gratulálok a nyertesnek!!!Egyben megragadom az alkalmat,hogy reklámozzam vagy inkább reklamáljak retyerutyám ZiZiTopp:Elgurult a krumpli tavaly májusban megígér költeményének felrakása ügyében!!!

Jámborka néni

Krumpliföld írta...

Suzy Drága, Mr. Netuddki-nek a sorsolás és a hozzá való számítás, majd a győztes kijelölésére vonatkozó indok a játéka. Nem lehet megfosztani tőle :)

netuddki írta...

Tündéri lonka: Azt hiszem, megint kiírok egy játékot, amiben a győztes nem kap semmit, így aki nem nyert, az is ugyanúgy örülhet.

E: nagyon meglephetett, mert csak délben tettem közzé az eredményt, úgy látom, az időérzékedet is teljesen megzavarta. A krumplipüréhez jó étvágyat. A blog olvasók megörvendeztetése céljából közkinccsé tehetnél egy fotót, amin a nyakláncot viseled.

Krumpliföld: Te csak ijesztgetsz, hogy megjelensz nálunk, de rosszabb vagy, mint a jeti, mert az is ijesztget, de azt néhányan legalább látták veled ellentétben.

Eszter: Örülök, hogy elégedett vagy a komolysággal. (Örömödben nem ajánlanál fel valamit egy újabb játékhoz??) Amennyiben repíteni szeretnéd a nyakláncot Elzának (ezt már szeretem, hogy nem nekem kell intézkednem postázást illetőleg, ezek szerint tudsz mindent), ajánlom figyelmedbe hivatalos légi burgonyaszállítónkat az oldalsávban.

Inga: Nagyon szívesen. Azért egy kis főtt krumplit akármilyen betegen is ajánlok...

Suzy: Gondolkodom rajta, remélem az olvasók képesek lesznek felnőni a feladathoz, és tömegesen neveznek majd egy ilyen játékba...

Jámborka néni: észrevételét a Vezérigazugatótanács megvizsgálta, és arra a megállapításra jutott, hogy tavaly nem is volt május. Amennyiben kiderülne, hogy mégis, ez esetben semmiféle felelősséget nem vállalunk érte, különben meg ott sem voltunk, tehát az Ön sógornője alaptalanul írta meg a művét, amit kikérek magamnak!!!

Krumpliföld: ebben lehet valami...

Krumpliföld írta...

2011.04.05. - 2011.04.25. -ig leszek Jámborkám kezelésében Moorgitunkat is meglátogatva. Már gyűjtögetem az ajándékokat - krumplicukrot keresek naaagyon.
30 órából 20-ra lesz szükségem. Az sem baj, ha - mint gyermekkoromban hívtuk - krumpli :)

Erika írta...

Köszönöm szépen a játékot! Igaz a sorba állásban elfáradtam, de nem baj. Legközelebb megint beállok.:)))
Örülök neki, hogy rád találtam. Jó hely!!!
A nyertesnek gratulálok.

Elza írta...

ez már nem zavart be,a kedd délutánból is rendszeresen pénteket csinálok
de nagyon örülök,igazán szeretem Eszter munkáit
a fotót is majd jól elrejtem,és megkeresheted

MacccHiano Koimbrá Dellá Koronijjá Ijázvédó írta...

Új recept!!!!!!!mikor lesz mááááá?????

Pöndi írta...

Már nagyon várom az újabb játékot! Remélem Eszter megint felajánl valamit nyereményként. Ma már kétszer ettem krumplit:ebédre és vacsorára.

Osijecko anyósa írta...

Hol az én drága vejem Osijecko?

Ami írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ami írta...

Gratulálok a nyertesnek! És totál irigy vagyok, hogy nem én nyertem :D.
No, majd legközelebb - ugye ? :)

netuddki írta...

Krumpliföld: Te rosszabb vagy a jetinél, az is ijesztgeti az embereket, meg Te is, hogy jössz mifelénk. A különbség csak annyi, hogy a jetit azt látták, Te meg csak ijesztegetsz!

Erika: Lehet tetszeni szíveskedni sorban állni, már van is (ezért fizetnie kéne a folttisztítót gyártó cégnek...) új játék. (De lesz hamarosan egy pályázat is.)

Elza: Azért szólj, ha kezdhetem keresni.

Ami: Már most van legközelebb.