2011. április 15., péntek

Életjel

Köszönettel vettem a Matuska Szilveszter Vasútközlekedési Főiskola Viaduktrobbantó szakos hallgatóinak a blog hivatalos e-mail címére érkezett érdeklődését, melyben szerény személyem jóléte, valamint az iránt érdeklődnek, miért nincs új bejegyzés mostanság.
A hivatalos indok Shakespeare Vilmos bácsinak a dániai burgonyatermelők problémáit feldolgozó Hamlet c. művében olvasható, 2. felvonás, 2. szín, Hamlet mondja:

"...Én egy idő óta (bár nem tudom, miért) elvesztettem minden kedvemet s felhagytam minden szokott gyakorlatimmal; és, igazán, oly nehéz hangulatba estem, hogy ez a gyönyörű alkotmány, a föld, nekem csak egy kopár hegyfok; ez a dicső mennyezet, a lég, ez a felettem függő kiterjedt erősség, ez arany tüzekkel kirakott felséges boltozat, no, lássátok, mindez előttem nem egyéb, mint undok és dögletes párák összeverődése. ..."

(Viszont a múlt héten a volt menyasszonyom elvetette a krumplit, ötvenöt harmincketteddel növelve a tavaly beültetett terület nagyságát.)

4 megjegyzés:

Sekszpír Aladár írta...

Tisztelt Blog Igazgató!

Mintha magam írtam volna a citátumot!

Kollegális tisztelettel:
Sekszpír Aladár

Moorgit a búkott szakácsnő írta...

Kedveskéim!?Adok magamról életjelet!Generál javításon voltam!Kicsi hibával,de közben kiderült:csapágyas vagyok.Ugyhogy kissé tovább tartott,meg aztán a deszkáim is bajban voltak!Lityegtek,lötyögtek!És lógott ami az összes többit tartotta!Így jártam!

Maccchiato Choronijja Iazvédó írta...

No véééégre, mostoszt gyühet az új receptis.

Krumpliföld írta...

Ott voltam, haza is jöttem, jó volt, szép volt, visszamegyek :) és ezt vehetitek fenyegetésnek :)