2012. február 23., csütörtök

Kisorsolódott a második vándorajándék

Kisorsoltam a vándorajándékot.

A nevezés sorrendjében minden pályázó kapott a géptől egy véletlen számot (bal oldali táblázat), növekvő sorrendbe helyeződtek (jobb oldali táblázat), és mivel nálam mindig az a győztes, akinek a neve előtt a legmagasabb prímszám áll, így Tiffanylda kapja a szappant és a játékot. Kérek egy postacímet a blog hivatalos e-mail címére (www.burgonyalekvar@gmail.com), mert az archívumomban megtaláltam az egér borítékát, de annyira rondán írtad rá az utca+házszámot, hogy nem tudom elolvasni:

A folytatás tehát Tiffanyldánál.

A részletes eredmény:

8 megjegyzés:

Horváth Ruth írta...

5-ös is prím, vagy az csak relatív prím?

Tiffanylda írta...

Köszönöm az értesítést és ezt az érdekes elbírálást, nagyon örülök, - jelzem, én nem hittem volna, hogy a 81 prím szám, de valszeg prím-itív vagyok -, igyekszem meggyógyulni és folytatni a játékot! Most csak bekukkantottam, mert ágyba vagyok parancsolva...:(

Krumpliföld írta...

Kedves Tiffanylda, gratulálok és gyógyulást Neked. Sir Netuddkinél semmi sem úgy van, ahogy gondolná az ember, még a visszája se, ettől meglepő :-)

netuddki írta...

Igen, a magas láz okoz ilyen tüneteket. Próbáltam egyszerűen leírni, hogy "az a győztes, akinek a neve ELŐTT a legmagasabb prímszám áll"
A 81 - pontosabban a 0,81 - a név UTÁN szerepel. :-))
A 7 a legnagyobb prímszám a listában.

Névtelen írta...

Az lehet, hogy Tiffanylda nyert, de akkor is én lettem az első! :-))
Suzy

Krumpliföld írta...

Gratulálok Suzy, - gyanítom, hogy mi ketten sohasem nyerünk, ami nem is baj nekem - szép hétvégét :-)

netuddki írta...

Kár, pedig horgolhatnál bajuszkötőt, vagy köthetnél tejszállító "szatyrot". Szerintem csak próbálkozz tovább, ha véletlenül nyersz, vállalom, hogy nálam folytathatod a játékot.

Krumpliföld írta...

Bajuszkötő!!! - ha lefényképezhetjük benne; úgy szem előtt fekete téglalappal :-)
Na már tudom, miért olvasom ezt a blogot; madarat tolláról, Magát pedig bajuszkötőjéről (sajnos fogékony vagyok a sutka-'ra) :-)