2010. november 17., szerda

Ezt dúdold a héten - Bál

Mivel mostanában nincs kedvem semmit sem írni, de megígértem, hogy lesz ajánlat, mit dúdoljatok a héten krumplipucolás közben, ráadásul meg még Suzy kérte is, hogy legyen új dúdolnivaló, mindezek fölébe meg még olyan rendes is vagyok, hogy a kivételeket nem említve őszintén törődök az olvasóim kéréseivel - nem elfeledve mindazokat, akik csak a képeket nézegetik - ezúton közlöm a javaslatomat:

Tekintettel arra, hogy a héten november ellenére nyárias az időjárás, javaslom dúdolni a Pál Utcai Fiúk zenekar Bál c. dalát. A dal aktualitását az adja, hogy mikor először hallottam e dalt, a bál helyett azt értettem, hogy nyár.
 
 
És mielőtt elfelejteném: aki be szeretné fejezni a nyócosztályt, feltétlenül olvassa el Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk c. könyvét, mert kötelező olvasmány. Akinek nincsenek ilyen komoly iskolai ambíciói az olvassa inkább Molnár Ferenctől az Egy haditudósító naplója c. művet, az sokkal érdekesebb.

8 megjegyzés:

MacccHiano Koimbrá Dellá Koronijjá Ijázvédó írta...

Emmá kivételezéss, eheti recepty? He?

Névtelen írta...

Nem rossz, de nálam jelenleg nagyon szaggat. Elég retro jellegű ez a klip. Lehet, hogy szerzek egy olyan napszemüveget, mint ami az énekesnőnek van. :-))
Suzy

Krumpliföld írta...

Dear Suzy, persze, hogy szaggat, 1907-ben jelent meg a könyv :)

Elvirácska írta...

Hogy eza Karmel a sok éneklés mellé még könyvet is ír :O

Névtelen írta...

Na ehez a témához csak annyít hogyha, eszt valaki eltudgya dudolni akkorannak külön kezet csókolok. Fölleg amit a trombitás gyerek játcik.
Egyépként meg minállunk nemigazán napos az időjárás.
Osijecko

Névtelen írta...

Alakul a dúdolgatás, alakul.
Azt a részt "amit a trombitás gyerek játcik", szerintem azért nehezebb eldúdolni, mert a trombitás gyerek szaxofonon játszik. :-))
Suzy

netuddki írta...

Nálam is nagyon szaggatott, ez volt az oka, hogy csak tegnap sikerült feltennem. Közben meg elromlott az időjárás. De mivel a körítést már megírtam hozzá, nem szerettem volna, hogy valaki lemaradjon az írói munkásságom részét képező gondolatokról.

Osijecko: Neked külön ajánlom az Omega Trombitás Frédi c. dalát dúdolgatni.

Névtelen írta...

Már jól megy a dúdolgatás.
Suzy