2010. november 3., szerda

Játék + Hírek - Madarat dollárról, pingvint sajátjáról

A tisztelt burgonyafogyasztók bizonyára hallották már a címben említett közmondást. Ha mégsem, annak csupán az lehet az oka, hogy nem hangosan olvassák a blogot.

De most nem is ez a lényeg. A lényeg - ahogy azt egy szótárban olvashatjuk - a közlendő ismeret lényeges elemeinek összessége. Bár most ez is teljesen lényegtelen.

Hogy egyszerűsítsem mondandómat: az van, hogy intézkedtem. Most már egészen majdnem biztos, hogy a blognak saját pingvinje lesz. A Vezérigazugatótanácsnak a Barátság kőolajvezeték magyar szakasza felavatásának 47. évfordulója alkalmából tartott rendkívüli ülésén hozott határozat 2. és 3. pontjának teljesítése érdekében ismét beneveztem egy játékba, ahol pingvint lehet nyerni. (Ez a kék madár szerintem legalábbis az.)

Szóval beneveztem a Lilang blogján indított játékba, és megpályáztam az alábbi pingvint:


Ráadásul ez nem annyira piros, mint a múltkori pingvin, és még a nyakamba is tudom akasztani, hogy el ne hagyjam, ha megnyerjük. Különben pedig jól el lehet rejteni a perforált lemezek között.

Még lehet nyerni hímező fonalat, de azt nem pályáztam meg, mert nem tudom, mire jó? (Ha esetleg nem hímező, hanem hámozó lenne, az jó lenne, mert azt tudnám használni krumplihoz.)

No szóval ismét intézkedtem, és ezt nem azért írtam, hogy ti is benevezzetek a játékba, mert az rontaná az esélyeimet, hanem hogy lássátok, mennyi erőfeszítést teszek a pingvintelenség felszámolása céljából.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Énszerintem meg ebbe a témába az a helyzethogy a dolláron nem madár van, hanem az eggyik amerikaji elnök
Osijecko

EverYbodY írta...

lehet, de a madár szebb

Pepita Ofélia írta...

Ez tuti olyan fóka mint ahogy én Pepita vagyok!!!Ofélia

Piszok Alfréd írta...

Szemüveget tegyél fel Offélijám, itt ha ezt pinkvinnek mondja Netuddki, akkor ez pingvin. punktum.

netuddki írta...

Osijecko, szerintem anyósod biztosan dollárban kapja a nyugdíját, hogy ilyen jól tudod. Nekem életemben egyszer volt dollárom, utólag arról is kiderült, hogy nem az volt...
(Ha érdekel valakit, ez hogyan történhetett, talán megírom.)

Don Fülig írta...

Fijjjug, de régen hallottam ezt a mondást :) Jó lenne tudni, de nem tudom mit írjak ide, hogy le is írjad...

Juccantó írta...

Megragadom az alkalmat,hogy gratuláljak a kék madár(gyengén látóknak pingvin) nyertesének M-nek!!!Nagyon-nagyon megérdemelte és biztos a legjobb helyen lesz nála!!!

Névtelen írta...

Én is gratulálok. A főnök úr mérges lesz, mert szólt, hogy ne vegyünk részt a játékban, mert az rontja az esélyeit, hát tessék! :-))
Suzy

MacccHiano Koimbrá Dellá Koronijjá Ijázvédó írta...

Ilyen pinkvinje vanMnek, de nadárnakhívja.

netuddki írta...

Nem ért a pingvinekhez, azért van. Szerintem nem járt még sem a Déli-sarkon, sem a Katzendzöngán, azért keveri.