2010. november 24., szerda

Üdvözlet helyett + már meg megint játék van

Tekintettel arra, hogy e blog nyerte el a "2010. év legudvariasabb blogja" díjat, Vezérigazugatótanácsunk az első wurlitzer üzembe helyezésének 121. évfordulója alkalmából tartott rendkívüli ülésén az alábbiakról döntött:

Vezérigazugatótanácsunknak sajnos nem áll módjában minden egyes burgonyafogyasztót külön-külön üdvözölni, aki feliratkozik a blog rendszeres olvasói közé. Ez nem jelenti azt, hogy e blog szerzője ne örülne bárkinek, aki a blog rendszeres olvasójává vált. Az új olvasók üdvözlése és az afelett való módfeletti örvendezés, hogy mennyire örülök az újabb és újabb olvasóknak, egyrészt túl szokványos dolog, másrészt komoly erőforrásaimat vonná el a burgonyakutatás területén végzett kutatásaimtól. Ezért e bejegyzésben tájékoztatok mindenkit, hogy tekintse üdvözölve magát minden alkalommal, amikor e blog olvasását megkezdi, akár rendszeres olvasó, akár nem. Ez természetesen akkor is igaz, ha csak a képeket nézegeti valaki.

Mivel e blog főszerkesztőjét a tízes számrendszerbeli ún. kerek számok nem befolyásolják, csupán a prímszámok, így mindezenáltal közli, hogy a 11. rendszeres olvasónknál cskatánál játék van. Meg lehet nyerni az alábbi neszesszert, amibe számításaim szerint 18 zacskó krumplicukor elfér. (Legalábbis a Házisweets-féle 40 grammosból .)

A játékra ezért jelentkeztem, de ez nem jelenti azt, hogy erre bárkit is ösztönöznék, mert ez jelentősen csökkentené az esélyeimet.

Inkább gondolják végig a tisztelt olvasók, valamint akik csak a képeket nézegetik, milyen jó dolguk volt annak idején az általános iskolában, amikor a neszesszer oldalán látható színes csíkokból kellett kirakniuk, hogy 4 meg 3 az 7.

Vezérigazugatótanácsunk örömmel közli azt is, hogy a blognak sikerült végre komoly szponzort szereznie, így hamarosan (de legkésőbb a budapesti olimpia évében) egy olyan játék kerül meghirdetésre, ahol rengeteg dollár lesz a nyeremény. Tudom, vannak, akik e sorok olvastán fanyalogni kezdenek, hogy mikor, meg persze és úgysem; az ő figyelmüket már most szeretném ráirányítani, hogy amikor a sok-sok dollár gazdára talál, ne feledjenek el az elnézésemért esedezni, amiért kételkedtek.

S ha már játékról van szó: Ahová bezzeg be kellene nevezni, oda nem teszitek! Még mindig tart a játék Fanninál. Na oda tessék nevezni sziveskedni, mert amíg nem lesz 100 résztvevő, nem lesz sorsolás, nem leszek győztes.

És végezetül: Két könnyítés után is tart még az ablakos játék a távcsőért.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

A krumplicukor nem zacskó és nem csomag, hanem olyan préselt tábla, mint a csoki, csak kisebb és celofán a borítása.

Elvirácska írta...

Elvirácska

Névtelen írta...

A mi kedves föszerkesztőnk nem hagyott túl sok esélyt, hogy erre a játékra benevezzünk...:-((
Suzy

Névtelen írta...

Esz asztán a szemtelenség...két névbe utolag felteni egy játékot..hogy a többijek lemaraggyanak..

netuddki írta...

Az eljárásom praktikusságáról majd külön bejegyzésben fogok értekezni.

Wagner és a Többiek írta...

T. Netuddki, Eggyel jobb lenne, ha utólag meglengetnéd a nyereményedet. Mert ez majdnem ilyen ám.