2011. május 4., szerda

Rendkívüli közlemény

Ma este felhívott Jámborka néni, és azt állította, hogy a blogon is látható jeles krumplis művek láthatóak a Duna tv-n főműsoridőben.

Nos, tisztelt burgonyafogyasztók, a hír igaz, hivatalos burgonyaábrázolónk, Eszter nyilatkozott a tv-ben, és legalább 5 másodpercen át láthatóak voltak a Krumpli asszonyság, és a Krumpliromantika című művek.

Tessék megnézni ehun e, 3perc 38másodperctől, a krumplis művek pedig 4perc 30-tól láthatóak.

Igazán remekül indult az idei burgonyaszezon!!!

10 megjegyzés:

Krumpliföld írta...

Végre elismerik, hogy milyen fontos a krumpli élelmiszeren kívül is művészeti-, és mindenféle szempontból :)))

Névtelen írta...

Gratulálok, de főként Vezérigazgató úrnak, mert ez nem lett volna így, ha nem tartotta volna magában a lelket mindvégig! :-))
Suzy

schall eszter írta...

Köszi, hogy megosztottad. A vicc az, hogy rólad is meséltem és a krumplikról is, de az egész videóból csak ezt a pár percet vágták be, amit láthattatok. Kár.:)

netuddki írta...

Ez valószínűleg a rizstermelő lobbi befolyása miatt történhetett így...
Azért jól esett, hogy megemlítettél, a televízió pedig magára vessen, hogy elmulasztotta a kiváló lehetőséget a nézettségének növelésére!

Krumpliföld írta...

Mr Netuddki, Jámborka elindult a krumplicukrokkal, kérje tőle, mert nagyon "ragaszkodóan" nézte... nehogy...
Üdv.

Névtelen írta...

Tisztelt Blog Krumplirajz Ihletési Alosztályának Főigazgatója!

Hát mit mondjak ültem,ültem a tévé előtt,már végignéztem az összes szappanomat és operát hallgattam,közben arról áhítoztam mikor látok (feltettem a 10 dioptriás szemüvegemet)már valami művészi ábrázolást a burgonyáról,erre bevillant a Blog hivatalos burgonyaábrázolója:Schall Eszter művésznő és a kiállításának nagyszerű videója!!!Ráadásul a krumplis művein hosszan időzött a kamera,valószínű az operatőrnek is kedvencei a képek...Megjegyzem a hintázó krumplikat is láttam a sas szememmel!Erre izibe felhívtam a Krumplisblog Igazgatóját tájékoztatásképpen,hogy világhírű lett!Na erre a gyors reakcióra gondolom senki nem számított,hát még én!

ö.Kondorosi Kerek Ernőné Jámborka néni

Elvirácska írta...

Én úgy érzem b. sorain Kedves Jámborka, hogy Ön igen-igen meg van fázva. Lehet, hogy hidegszélben biciklizett S és H közötti gyorsforgalmin? Sürgős gyógyulásában reménykedve küldöm üdvözlésemet és várom expressz gyógyulását, mert a megfázás miatti melegfürdő kikezdi kedves bőrét és nagy lesz a vízszámla.

netuddki írta...

Azt még elmondanám a történeti hűség kedvéért, hogy J. néni azt állította: "véletlenül bekapcsoltam a tévét és...".
Ez mint tudjuk, valótlanság, mert a tévét általában nem véletlenül szokták bekapcsolni, hanem előre megfontolt szándékkal.

EverYbodY írta...

Szerintem is, mert írá: nézte a szappanjait, meg az O/Á-it, vagyis a vakangyal szappanoperát csodálta, mer akkor azmegy ott pont. Lebúkott, mint Mooorgitunk a szakácsságról.

Jámborka néni írta...

köszönetképpen,hogy állapotom felől érdeklődtek,életmódtanácsokat adok:
Hideg szélben egészségtelen biciklizni,mert idővel csatakokban növeli a kiáradó folyadéktartalmat a legfelső testfélen és időszakos ugatásra késztet!Emiatt a fölső szomszéd Csipi érthető módon válaszolgat sétáltatás előtt.Nem beszélve az elhasznált papír tetemes mennyiségéről.
Gyógymód:Meleg kendő,kalapkúra mattyi alapanyagokkal,és állítólag hagymás krumplisaláta
Kérem vigyázzanak magukra!

Jámborka néni