2011. február 22., kedd

Egyél krumplit mókussal!

Szeretnék a tisztelt burgonya- és mókusfogyasztók figyelmébe ajánlani egy újabb tárgyi bizonyítékot, mely egyértelműsíti, hogy két alapvető táplálékunk, a mókus és a krumpli együtt fogyasztva finom.

Már ajánlottam figyelmükbe a díjnyertes mókusos krumplit, pontosabban a mókusízű burgonyaszirmot.

Most pedig szeretném felhívni a figyelmet a krumplis mókusra. (Külön köszönet a blog törzsolvasójának és kéretlenreceptbeküldőjének, Jámborka néninek, aki ráirányította a figyelmemet.)

Ennél már csak az lehet jobb, ha nagyanyám kötés közben alkalmazott módszerét alkalmazzuk: Egy sima, egy fordított, vagyis mókusos krumplit eszünk krumplis mókussal.

(Egy hete nem írtam, ez azért van, mert nincs ötletem, hanem mert nincs kedvem. Plusz dolgozom két új mesén, a Tepsi mese folytatásán. Addig is játsszatok a bal oldalon lévő krumplis nyakláncért)

4 megjegyzés:

Krumpliföld írta...

Állítólag itt a vész, de úgy látom Rajtatok, hogy inkább ott sugárzik a Tenkes :P :)))

Névtelen írta...

Látom nem volt eredménytelen a főszerk. úr biztatása!
Suzy

Jámborka néni írta...

Tisztelt Blog Mókus end Krumpli (kettő az egyben) fogyasztási alosztálya!

Ezt a receptet magam vadásztam,de ígérem,ha lesz Mókusformám a két kezemmel fogom megsütni és vendégséget kerekíteni,meghívom a blog színe javát(természetesen Osijeckót is)

Jámborka néni

Ledorka írta...

Ó, de örülök, hogy akad egy közösség, ahol szintén szeretik a sült, krumplis mókust. :) Bevallom, nálunk pár perc alatt felfalta a tisztelt társaság. :)