2011. augusztus 16., kedd

Aki merte felvenni a kesztyűt


Lassan egy éve annak, hogy felmérésre került a blog olvasóinak  burgonyafogyasztásiegyenértékindexe. Akik régóta olvassák a blogot - vagy csak hosszú ideje nézegetik a képeket - bizonyára a saját sikerüknek is tartják, hogy a blog olvasóinak a burgonyafogyasztásiegyenértékindexe egészen kivételesen magas: 35,28!
Az új olvasók bővebb felvilágosítást itt találnak a burgonyafogyasztási egyenértékindexről.

Lassan egy éve annak, hogy felhívtam valamennyi blog írójának figyelmét:
Készítsék el az általam kidolgozott tudományos módszerrel blogjuk olvasóinak burgonyafogyasztásiegyenértékindexét. Amely a blogjuk indexe eléri a 30-at, azt Baráti Burgonyafogyasztói Blog megtisztelő címmel ismeri el Vezérigazugatótanácsunk. A Baráti Burgonyafogyasztói Blog címet elnyert blogok szerzői ráadásként még egy burgonyakivonatot is tartalmazó gépolajos sampont kapnak ajándékba.

Hosszú időn keresztül senki nem vállalta e kihívást jelentő feladatot. Most végre akadt egy olyan bátor blogíró, aki vállalta, hogy elkészíti a számításhoz szükséges felmérést. Tessék hát olvasni a blogját, és a bal oldali sávban szavazni. Mivel Inga vállalta, hogy felméri a blogjának  olvasóinak burgonyafogyasztásiegyenértékindexét, így a blogját Vezérigazugatótanácsunk Díjátadó és Díszpolgáricímvisszavonó Bizottsága a mai napon, a vasúti szolgálati rendtartás szabályozásáról szóló 1907. évi XLIX törvénycikk elfogadásának évfordulója alkalmából tartott ülésén egyenlőre a megtisztelő Feltételes Baráti Burgonyafogyasztói Blog címmel jutalmazza.

E feltételes cím azt jelenti, hogy azt a papírt, amire a cím adományozásáról szóló okiratot rá lehet nyomtatni, felteszem a szekrény tetejére, nehogy véletlenül a volt menyasszonyom megtalálja, és ráírja, mit kell bevásárolnom a boltban.

A végleges cím elnyeréséért pedig együtt izgul a teljes burgonyafogyasztó társadalom...

4 megjegyzés:

Maminti, a kicsi zöld tündér írta...

Szia, én elmentem és szavaztam a kedvedért és szorgalmasan fogyasztunk kumplit (és időnként csíráztatunk is; nagyon szép a rügye, csak a kumpli fogy tőle vészesen).

Elvirácska írta...

Én minden télen felveszem a kesztyűt, meg ha a kertben dolgozom, nehogy bogarat markoljak a gazzal együtt.

netuddki írta...

Maminti, bölcsen cselekedtél! Szerintem minden blogíró részére hasznos, ha tisztában van az olvasóinak burgonyafogyasztásiegyenértékindexével.
Egyébként az íróasztalomon van egy kicsírázott krumpli, hamarosan lesz róla írás

Elvirácska: Ebből látszik, hogy még nem vagy igazi burgonyakertész, kesztyűs kézzel kertészkedni?? Esetleg ha a más kertjébe mész krumplit szedni, akkor lehet benne logika, az ujjlenyomatok miatt...

Névtelen írta...

Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a 30. :-))
Suzy