2011. augusztus 5., péntek

Tiétek a fürdő

Bátran kijelenthetem, hogy e blog a hazai burgonyaábrázolás fellegvárának nevezhető. Kár is ezt bizonygatnom, aki végignézi a blogban fellelhető krumplis műveket, az magától is rájön. Különösképpen, ha alkalmazza a közvetett bizonyítékok módszerét. 
A kiváló burgonyás remekek közül a  legelső a Fürdőző krumplik című remekmű, mely elérhető az oldalsávból (A mű eredetije pedig megtalálható ehun-e). A mű gondos tanulmányozása során bizonyára minden kedves olvasó kedvet kap egy kis fürdőzéshez. Azoknak a hölgyeknek pedig, akiknek ennyi bátorítás nem volna elegendő, hogy a burgonyakapálás során retkessé vált lábait gondosan megmossa, szeretném felhívni figyelmét az alábbi plakáton olvasható meggyőző érvekre:
Tehát ha Önök a burzsoá későnkelő asszonyokhoz hasonlóan szépek és egészségesek szeretnének lenni, fordítsanak időt és pénzt a tisztálkodásra! A szellőztetésről nem is szólva, az mégcsak pénzbe se kerül!
A ma is időszerű plakát forrása, és a plakátokról szóló cikk, valamint további hasznos plakátok megtalálhatóak ehun e.

Mindenesetre két plakátot szeretnék még kiemelni. Az elsőt olyan iskolaigazgatóknak ajánlom figyelmébe, akik szeretnék megakadályozni, hogy a gyerekek a szünetekben bújócskát játsszanak.
Akik pedig annyira elvetemültek, hogy nem átallanak a blogot munkaidőben olvasni, nos, az ő főnökeik figyelmébe ajánlom megfontolásra az alábbi plakát kihelyezését.

14 megjegyzés:

Piszkos Fred a Kapitány írta...

Megyek

netuddki írta...

Gyere, várunk, van a falunkban fürdő, és ha itteni lakos leszel, akkor évi 1500-ért kiválthatsz egy kártyát, amellyel féláron, alkalmaként ezerháromért fürödhetsz benne.

Frédi lemostam a vezetéknevem írta...

16 után 1000-ért :) Előtte tusolni kell :)
Mától állandó lakos vagyok :)
Ihaj-csuhaj, sose halunk meg :)

Névtelen írta...

Akkor én most elpuhult testű burzsoá vagyok, mert minden nap fürdök? Vagy csak szép és egészséges? Könyörgök, ne tessék válaszolni! :-))
Hol van ez a fürdő, ahol 16 év után 1000-ért lehet fürdeni?
Suzy

Frédi írta...

A falu végén a kurta kocsmához közel :)

Alfréd the Patyolat írta...

Ja, és 16 után, mert Su, Önnek gyermekjegy jár még :P :)

Névtelen írta...

2-dik , = ;

netuddki írta...

nem szeretnék reklámot csinálni neki. Különben sem tudok róla érdemben nyilatkozni, nem vagyok elég sznob ahhoz, hogy kipróbáltam volna. Az viszont igaz, hogy a kurta kocsmához közel van, legalábbis a "Bázis" néven ismert vendéglátóipari egységhez.

Frédi írta...

Én megyek majd a kártyámmal, sznobéria ide, vagy oda.
Úgy hallottam csiripelni; valamelyik Kedves Rokona a főnök arrafelé.
Nem a kocsmában.

netuddki írta...

Van a falunkban egy kevésbbé ismert fürdő is, lehet, hogy arról lesz a jövő héten egy népszerűsítő cikk. A helyi fürdőt kihagyom, de láttam, amikor építették, ezért a mentési munkálatokban szívesen felajánlom a segítségemet.
A rokonommal kapcsolatos hírt megerősíteni nem tudom, cáfolni meg kár lenne, mert így van. Bár lehet, hogy a bázissal több hasznom lenne belőle.
Ami a csiripelést illeti: hogy mi minden nem bír hír értékkel némelyhelyütt....

Fred írta...

Jaja, Kedves csiripelő tesztelte nyitás előtt az Önnek való szívességtétel miá.

Piszok Alfréd írta...

http://www.youtube.com/watch?v=gJl2bdZ-Be0&feature=player_embedded
ez az? :)

Frédi lemostam a vezetéknevem írta...

25-én meglátogattam :) Szupeeer. Máskor is menni fogok, ahogy elkészül a kártyám :)

Frédi írta...

He-he, van kártyám is :)