2010. október 19., kedd

Rendkívüli közlemény - Hivatalos burgonyaábrázolónk győzött!!!

Örömmel tájékoztatom mindazokat, akik csak a képeket nézegetik - és természetesen az olvasókat is, különösen a "dislekcijásokat" - , hogy képek nézegetésére ragyogó lehetőségük nyílik, ha ellátogatnak hivatalos burgonyaábrázolónk, Eszter kiállítására. További részletekért lásd az alábbi meghívót:


Nagy öröm burgonyafogyasztói társadalmunk számára, hogy e blog hivatalos burgonyaábrázolója nyerte el a "BPIX 2010 - Az év digitális festője" címet a fenti meghívón is látható "Amikor így láttuk magunkat" című alkotásával.

Vezérigazugatótanácsunk arra buzdít minden burgonyafogyasztót, hogy a tárgyi kiállításra mielőbb elzarándokolni sziveskedjenek.

Egyben szeretném ráirányítani a figyelmet arra a sok kritikára, melyet régebbi bejegyzéseikben tettek némelyek, nem értékelve a honi (sőt, Dunán tulis!) burgonyakutatás érdekében tett erőfeszítéseimet. Hát most itt a válasz! Ismét megelőztem a kort, amikor hivatalos burgonyaábrázolót választottam e blog részére.

Vezérigazugatótanácsunk rendkívüli ülésén hozott határozata értelmében ezúton is elismerését fejezi ki Eszternek, és fényes sikerét szerepeltetni fogja a "krumplilekvar.blogspot.com 2010 évi hervadhatatlan dicsőségű eredményei" megnevezésű éves statisztikánkban.

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mongyuk én nem nagyon értek ezehez a művészetis témákhoz de gratullálok!
Osijecko

Elvirácska írta...

Nagyon örülünk és gratulálunk.

Krumpliföld írta...

A lelkemet masszírozza a hely: 1092 Bp. Ráday u. 31/k. anyósomék laktak ott. Érdekes, hogy a 3 bejárat: j (jobb) k (közép) b (bal), semmi a,b,c, :)

Jámborka néni írta...

Tisztelt Eszter!

Ön kiváló és fantasztikus művész és természetesen én is drakulálok!

Blogigazgatónknak is gratulálok,hogy ekkora erőfeszítéseket tesz ilyen nagy művészek megnyerése érdekében!Ezért javasolnám megfontolás trágyává,hogy készítsen egy jövő évi naptárt,melynek egyik hónapját Eszter képe díszítse!!!A többit más ugyanilyen nemes művészek!!!!
Ez betenné a csődöt mindazon naptárkészítők számára akik eddig "donatellácskás"naptárat forgalmaztak,hiszen az ő vásárlóik mind átpártolnának ide!!!

Jámborka néni

Névtelen írta...

Gratulálok! És büszke vagyok, hogy ilyen blog olvasója lehetek, ahol Eszternek már több krumplis képe is megjelent! :-))
Suzy

netuddki írta...

T. J. néni: Már én is javasoltam Eszternek, hogy jó volna egy krumplis naptár készítése, ami csak 9 hónapból állna, mert a november-február a burgonyatermelés szempontjából indifferens, így ezek egy lapon szerepelhetnének. (Akár kismamanaptárként is lehetne használni).
Ha sok időm lesz, majd meginterjúvolom a burgonyaalkotó hölgyeket, mert Eszter már rajzolt 3 krumplisat, Kitti egyet, Fanni ígért egyet és talán Elza is.

Wagner és a Többiek írta...

Tök jó, hogy mindenki alignormális :)

Névtelen írta...

Kikérem magamnak! Én néha egyáltalán nem! :-))
Suzy

Wagner és a Többiek írta...

Jólvanna, finom akartam lenni...

Pepita Ofélia írta...

Wagner és a többiek..!!!!!

Tudvalévő dolog,hogy itt csak a krumpli lehet finom!!!Ofélia

Wagner és a Többiek írta...

Igaz. És ezzel a bejegyzéssel megelőzted Netuddki-t :)

Névtelen írta...

Wagner, ha finom szeretnél lenni, talán egy pápua törzzsel vedd fel a kapcsolatot. :-)))
Suzy

Wagner a Kékszakállú írta...

Dear Suzy, kérlek, ne vedd fel T. Netuddki zord és kegyetlen tulajdonságait,
1. nem áll jól,
2. ha megyek mektéplek

Wagner a Kékszakállú írta...

Jól vanna, csak ijesztegetleg. Szelíd vatyok, mint kék madár :)))

netuddki írta...

Wagner: a kék madár az a pingvin. Nemsokára lesz sajátunk, intézkedtem.

MacccHiano Koimbrá Dellá Koronijjá Ijázvédó írta...

Illyen zödségekről, mint kékmadár, bezzegh intezkedik, de új ehétlevesrecipe az nincs mi.

netuddki írta...

A múltkori - és eddig egyetlen - heti recept annyira jó, hogy akár minden nap lehet fogyasztani. Ne elégetlenkedjen, sajnos volt már a történelemben számos olyan példa, amikor e levesnél sokkal silányabb ételt kényszerültek fogyasztani hosszú időt keresztül, tehát azt ajánlom, becsülje meg jól ezt a levest...