2011. július 2., szombat

Egyperces 13. - Hullajó krumplileves

A tisztelt burgonyafogyasztók bizonyára megfigyelték, hogy vannak olyan emberek, akik avalamely dolog iránti tetszésüket a "hullajó", vagy "haláli jó" kifejezésekkel nyilvánítják ki. Én magam nem tartozom ezek közé, de szeretném megkönnyíteni a dolgukat, amennyiben szeretnének egy hullajó krumplilevest főzni. A recept nagyon egyszerű: Ugyanúgy készítjük, ahogy a krumplilevest különben szoktuk.

Csak a helyszínt kell jól megválasztanunk, ahonnan a krumplit szedjük...

Hát nem mondom, reggelizni már reggeliztem hasonló helyen, na de hogy itt termeljem a krumplit, ez még nekem is sok!

6 megjegyzés:

Krumpliföld írta...

Na a Marika férje elhunyt. Ültetett a sírjára piros virágokat. A piacon látott ugyan olyanokat fehérben, vett és azokat is kiültette. Mivel Dunaújváros temetőjének a Vasmű kiemelt dolgozóinak részében feküdt a sír, egy kicsit "magában beszélős" fiatalembert kért meg, hogy rendszeresen gondozza a sírt. Egyszer ment kifelé és hallja: - Látod Lajos bácsi, hogy szeret Marika néni, még paprikát is ültetett Neked.
Akkora "változott" át az "ugyanolyan" fehér virág. Marika őrült tempóban szedte ki a paprikát, mit mondana a vezetőség, mire használja a 2 m2 földet.

Elvirácska írta...

Mé azisméthasznosításró nem halottak?

MacccHiano Koimbrá Dellá Koronijjá Ijázvédó írta...

Szerintemmeg nemis magának főzi, hane meladja inkább. Ki tuggya mitveszünk a pijacon? Ésaszervestrágya, régencsak az vót, oszt mégis ittvatyunk.

MARGIT írta...

Kedves Netuddki Úr! Szeretnék egy újabb játékra jelentkezni a blogon.

Üdv: Geri

Névtelen írta...

Szép hetet mindenkinek!
Majd még benézek, csak jelentkeztem, hogy megjöttem.
Suzy

Krumpliföld írta...

Mooorgitunk, úúúúgy hiányoztál már :)
Dear Suzy, remélem jól telt a szabadság :)