2011. szeptember 5., hétfő

Rendkívüli kívánságműsor hírekkel kombinálva

A tisztelt burgonyafogyasztók jól tudják, hogy e blog nem népünnepély, és nem is kívánságműsor.

Mégis, a mai nap duplán nevezetes, egyrészt mert 163 éve vitték be gróf Széchenyi Istvánt a döblingi elmegyógyintézetbe, és tekintettel arra, hogy az itteni bejegyzések sem mindig teljesen kitisztult elmaállapotról tanúskodnak, így erről feltétlen meg kell emlékezzek; másrészt pedig ma reggel sikerült beparkolnom két autó közé jobbra-előre. (Ez is bizonyítja, hogy krumplival ügyesedhetünk gépjárművezetésileg.)

Ezért Vezérigazugatótanácsunk úgy döntött, hogy ezen a héten kívánságműsort rendez. Mivel e blog szerkesztőjének lényegesen több ötlete van, mint blogírásra vesztegetendő ideje, így választani lehet, hogy mely témáról szeretnének az olvasók és a képeket nézegetők olvasni a jövő héten. Bejegyzés formájában kérem a kívánságokat közölni, rövid indoklással együtt. Az alábbi témákból lehet választani:

Az ország tortája
A Taroka Madjarnök folytatása, azaz újabb mese
A blog hatása Jamaica sportéletére
Az ablak előtt ülés aktuális kérdései
Hogyan találhatunk könnyen olyan fát, ami alá érdemes leülni paprikás krumplit enni?
Dzsem Borbála - V. rész
Krumpliskenyér előállítási kísérleteim legújabb eredményei
Esetleg legyen a nagy sikerű verspályázat sikerén felbuzdulva legyen vers mindegy, kinek?

Természetesen más javaslatokat is örömmel vesz a Vezérigazugatótanács, de hangsúlyozom, ez a kívánságműsor csak erre a hétre érvényes.

A múlt héten történt egy apró technikai változás a blogon, de az nem érdekes, csak azért szólok, nehogy valaki reklamáljon, ha esetleg észrevette. Hhamarosan lesz egy köszöntőféleség a menüsorban (a játék mellett jobbra) a rendszeres olvasók és képeket nézegetők számára, továbbá tart még a játék, és tárgyalásokat folytatok egy következő játék elindítását illetően.

Már csak 18 nap van vissza a nyárból, javaslom minden burgonyafogyasztónak, még most menjen a strandra fürdeni, mert ha megkezdődik a krumplibetakarítási szezon, nem lesz rá idő.

8 megjegyzés:

Krumpliföld írta...

17 nap net nélkül még hagyján, de krumplisblog nélkül szinte kibírhatatlan. Tegnap kínzás általi történés volt. Blogigazugatónk megmutatott egy szép adag krumplit, de gyorsan be is csukta, ki ne vegyek egyet is belőle. Na ilyen ő. Igaz, ez a dologl nem is szerepel a kívánságok között.

Moorgit a búkott szakácsnő írta...

Tiszteletteljes üdvözletem a "Költözködőnek"!Ha lehet kivánni(Felvonulók kérték!?)Akkor én a jam Borbálát Calambó hadnagy megtalált,Bartók megzenésített.Én őt szeretném de nagyon!Remélem kérdésem meghalgatást talál!Apropó mi ujság van a nyaklánc ügyében?Mikor születik döntés?Maradok tisztelettel!Moorgit a bukott szakácsnő!

netuddki írta...

Krumpliföld: Kérlek, ne keltsd a rossz híretem, nem én mutattam meg, hanem utasítottam a tárgyi burgonya emeletrefelvitelével megbízott családtagomat, hogy mutassa meg.

netuddki írta...

Moooorgit: Rendben, a kevés időmben elkezdek dolgozni rajta. De ha lesz, amit többen is kérnek, akkor az lesz. A játékban döntés 15.-e után lesz, ahogy az olvasható is. Bár lehet, hogy önkényesen meghosszabbítom a határidőt 17.-ig, mert az egyik kedves pályázó a blogján úgy hirdeti, hogy 17.-ig tart.

Krumpliföld írta...

Moorgitom pusszantalak :) nekem is hiányzik Borbála.
Mr. Ön, nem kell nekem az Öm rosszhírét költenem, ismerik itt már :)

Pöndike írta...

Az ablak előtt ülés aktuális kérdéseiről szívesen hallanék. Valahogy mindig is foglalkoztatott a téma, és kíváncsi lennék rá, hogy a mélyen tisztelet Vezérigazgatótanács milyen megvilágításban látja a dolgokat!

Névtelen írta...

A 2. és a 6. pont!
P.Ofélia

Névtelen írta...

Az ablak előtt ülés aktuális kérdései szerintem is égetően fontosak, és hatalmas hiányosságot pótolna vele a főnök úr. Utána pedig az összes többit közzé kéne tenni, ha már választani lehet.
Suzy