2011. október 11., kedd

Tényleg van jeti + lesz új játék!

Azok a tisztelt burgonyafogyasztók, akik már régóta olvassák a blogot – vagy hosszú ideje nézegetik a képeket – megfigyelhették, hogy a blog jellemzője a tényszerű tájékoztatás. Az itt leírtak általában tudományos alapokon, a legmodernebb burgonyakutatási eredményeken és a Matematikailag nem modellezhető jelenségek matematikai modellezése című művemen alapulnak. Most egy újabb olyan tényről szeretnék hírt adni, mellyel már foglalkoztam a blogban. Mint tudjuk, a burgonyának két fő ellensége van: az egyik a krumplibogár, aki lerágja a krumplit, a másik pedig a jeti, aki letapossa. Ebben a cikkben lehet olvasni arról, hogy bizonyított a jeti létezése
Nekem a legfőbb bizonyíték a jeti tekintetében, hogy Oroszországban megmondták, hogy létezik. Az idősebb burgonyafogyasztók pedig bizonyára jól emlékeznek, hogy régebben is mindig a Szovjetunióban mondták meg, hogy mi van, és akkor az úgy is volt. Persze mindig vannak kételkedők, mint a hivatkozott cikk hozzászólásaiban olvasható. Csak kettőt idéznék, melyek azért elgondolkodtatóak: „Valujevet látták jegesmedve kabátban”, illetve „Csak Kiszel Tünde szemöldökét látták a bozótban nem a Jetit.”

Természetesen a blogban is beszámoltunk már a jeti létezését igazoló bizonyítékokról, például itten e, na meg még folytatásképpen itt is, ráadásképpen pedig még itt is e.

Mivel nem nagyon van kedvem írogatni, ajánlok figyelembe két régebbi bejegyzést:

Ezt a szép őszi verset, amit én írtam, az irodalom kedvelőinek.
Aki pedig nem fél a jetitől, menjen ki a domboldalba faleveleket rugdosni

Van még egy ötletem egy közös játékra, kérnék egy jelentkezőt, akinek van blogja, és szívesen felajánlana valami általa gyártott csomagolást a nyereményhez.

5 megjegyzés:

Krumpliföld írta...

A blogomat nem adom, de gyártok valamit :)

Pepita Ofélia írta...

Idézet inkontexus hozzászólásából:

Kálámbó felesége is bizonyított:[link]

Szóval a Jeti létezése is kétségkívül: tény.

Engem igazából az érdekelne, hogy a talpa is szőrős-e? Mert eddig nagyon elhallgatték az ezirányú információkat!

Az idézetet kitálalta:P.O

Elvirácska írta...

Na akkormeg Osijecko is hol van? Őtet többen látták, mint Columbó felségét, meg a Jetit; akinek külömmben szőrös a talpa, azé tud a jégen járni, eszt minden jólimfomált kártyáspolgá tuggya.

Krumpliföld írta...

Holnap krumplipüré lesz sajttal Mr. Netuddki Kedves Voltmenyasszonya termesztéséből :)

Osijecko anyósa írta...

Csak nem Osijecko lett a jeti? HE?