2010. június 23., szerda

Újabb színvonalemelkedés a blogban

Vezérigazugatótanácsunk szívügyének tekinti a blog színvonalának folyamatos növelését, és olvasóink minél magasabb színvonalú ellátását minden területen, ami a burgonyával kapcsolatos, vagy nem.
Ezt egyrészt oly módon oldja meg a Vezérigazugatótanács, hogy igyekszik a blog színvonalát kellően alacsony színvonalon tartani, hiszen így könnyebb a színvonalnövelés; másrészt mindig újabb és újabb szolgáltatásokkal állunk olvasóink rendelkezésére, és természetesen mindazokéra is, akik csak a képeket nézegetik.
Így örömmel tájékoztathatjuk a kedves olvasókat - valamint mindazokat, akik csak a képeket nézegetik -, hogy Vezérigazugatótanácsunk június 26.-án, A Vörös Hadsereg Déli Hadseregcsoportjának Magyarországról való távozásának évfordulóján tartott rk. ülésén arról határozott, hogy létrehozza a Vezérigazugatótanács Közlekedési Főosztályának Légiközlekedési Alágazatát.
Mi indokolta, hogy a Vezérigazugatótanács Közlekedési Főosztálya komolyabb figyelmet fordítson a légiközlekedésre? Több okuk is volt arra, hogy így járjunk el:

  • Mint tudjuk, a burgonya őshazája Dél-Amerika. Ha valaki itt szeretne egy igazi jó krumplistésztát elfogyasztani, kézenfekvőnek tűnik, hogy repülőgéppel közelítse meg a célját. (Természetesen át is úszhat, de akkor jól kerülje el a Mexikói-öblöt, mert különben tiszta kőolaj lesz.)

  • Más, távoli országok burgonyatermelő kultúráinak a könnyebb megismerésére is lehetőség nyílik.

  • Ha bezárt a "lidli", akkor könnyen el tudjunk utazni egy olyan országba krumpliért, ami egy másik időzónában van, és ott még nyitva vannak a boltok.
A Vezérigazugatótanács Közlekedési Főosztályának Légiközlekedési Alágazata a fenti célok előmozdítására azonnal munkához látott, és emelt szintű tárgyalásokat folytatva együttműködési megállapodást kötött egy ügynökséggel, mely megkönnyíti, hogy meglátogathassunk más burgonyatermelő országokat.

Az ügynökség elérhető a bal oldalon a "Kulturális ellenjavaslatok listája" alatt.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

OK!!

Panelka(Tsotányi Pamela)