2010. június 15., kedd

Aktuális hírek + találós kérdés

Aktuális híreink:

Verspályázat:
Felhívjuk a tisztelt blogolvasók figyelmét, - valamint mindazokét, akik csak a képeket nézegetik - hogy már csak ma lehet szavazni a legjobb és a legfárasztóbb versre. A pályaműveket megtekinthetik itt a hozzászólások között, szavazni a jobb oldalon lehet. (György kedvéért: azon az oldalon, ahol az egér van; ha Ön balkezes akkor a másik oldalon; ha Ön nem használ egeret, akkor most inkább ne szavazzon)
Van egy határidőn túl beérkezett pályamű, melyet a szavazásnál nem tudtunk figyelembe venni, de mivel Jámborka néni pereputtyáról van szó, így a pályázati eredményekkel egyidejűleg közlésre kerül, valamint a beküldőt értékes vigaszdíjban részesítjük.

Receptpályázat:
Már csak a mai napon lehet utoljára pályaművet beküldeni a Legyen az Ön krumplilevese a krumplilekvar.blogspot. com hivatalos krumplilevese! c. pályázatunkra. Eddig összesen 6 pályamű érkezett, az biztos, hogy itt is komoly küzdelem várható a megtisztelő cím elnyeréséért...


Új rovat: A vegyész hozzászól
Mint arról már értesülhettek olvasóink - valamint mindazok, akik csak a képeket nézegetik - blogunknak van vegyész szakértője, aki hamarosan komoly tényfeltáró cikkben számol be a burgonyatermelés és a vegyészet összefüggéseiről. E blog írója 2010. június 13.-án emelt szintű tárgyalásokat folytatott a vegyész szakértővel azt illetően, milyen műszaki megoldással lehetne elhárítani azt a súlyos problémát, melyet az okoz, hogy a blogíró véges szellemi kapacitása miatt nagyon sok értékes gondolat elvész azon szerzemények közül, melyeket az író autóvezetés közben szerez, de nincs megoldva e gondolatok adathordozón történő rögzítése. A probléma megoldását innentől kezdve párbeszédes formában közlöm. (BÍ - a blog írója, VSZ - vegyész szakértőnk)
VSZ: Használj diktafont, vagy vedd fel mobiltelefonra.
BÍ: Az nekem bonyolult, mert ezeket be kell kapcsolni használat előtt, és ez magában hordja annak kockázatát, hogy elfelejtem. Én valami olyanra gondoltam, mint a repülőgépekben a fekete doboz.
VSZ: A fekete doboz?
BÍ: Igen, nekem olyan kell, ami mindent rögzít.
VSZ: Akkor neked pillanatragasztóra van szükséged, az mindent rögzít!
E rövid párbeszédből is érezhetik olvasóink - valamint mindazok, akik csak a képeket nézegetik - milyen komoly értelmi kapacitásokkal erősödött blogunk szerzőgárdája.

Végül egy találós kérdés:
Az alábbi fotó kit ábrázol és ráadásul ez a személy állítólag mit csinál, ami burgonyával kapcsolatos? Vagy mégsem?

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Már olvasgatom a blogot egy ideje, most jött el az ideje, hogy írjak is:
A helyzet elég egy értelmű, ez egy német katona, aki eltévedt az idahói csatában, és itt próbál selyemhernyót hegeszteni bázikus elektróda fordított polaritással. Annyi köze van a krumplihoz, hogy ha jól látom a ruhája oldalát, akkor Kappa szabadidőruha van rajta, a kapa pedig jól jön a krumpli feltöltéséhez! :-))
Mr. X

Névtelen írta...

Ez szerintem valami víszparti téma lehet, mongyuk ez az ember beejtette a sörét a víszbe és próbájja kipiszkáni a bottal. Mongyuk arra nem jöttemrá mi az, amibe a másik kezével kapaszkodik.
Osijecko

Névtelen írta...

Tisztelt Vezérigazgatóság JETI elhárító alosztályának Főigazgatója!

Amint megláttam ezt a fotót,rögtön felfedeztem,hogy hányatott gyermekkoromban ezt az alakot láttam már valamikor!Szerintem ez a JETI!!
Én figyelmeztetek minden jóhiszemű blogolvasó barátunkat,hogy JETIVEL találkozni nem jó jel,mert még valakit elfogyaszt!

ö.Kondorosi Kerek Ernőné Jámborka néni,lánykori nevén Dzsem Borbála

netuddki írta...

Örömmel látom, hogy az olvasóink - valamint mindazoknak, akik csak a képeket nézegetik - fantáziáját elindította e remekül sikerült fotó. Ide kell másolnom egy e-mail szövegét, mely tegnap este 22.15.-kor érkezett a blog hivatalos e-mail címére:

"A meccs végén jöttem rá, hogy ez a koreaiak szövetségi kapitánya, aki a meccs előtt megmutatja a játékosainak, hogyan lehet a braziloknak gólt rúgni. erre a bizonyíték, hogy rúgtak is egyet."

Krumpliföld írta...

Idős, széleshátú óvóbácsi az egyetlenszem krumplit próbálja tengeriként elvetni, de tájékoztatjuk, az a kukorica.

Névtelen írta...

Ez szerintem is futbal témával van kapcsolatba, énszerintem ez eggy spanyol játékos, mer amit teknap ezek alakitottak futbal témába, hát az elég gyönge. Naszóval ez a játékos aszt gyakorojja, hogyan kell krumplit kapálni, mer ezek után jobb ha uj szakma után néznek.
Osijecko