2010. december 6., hétfő

Ne csüggedj, ha nem vált be a fogyókúra!

E blog olvasói - mindazokkal kiegészülve, akik csak a képeket nézegetik - minden bizonnyal elgondolkodtak már azon, milyen megoldással lehetne eredményesen küzdeni az ellen a jelenség ellen, amikor azt tapasztaljuk, hogy sok ember mindent elkövet annak érdekében, hogy testalkata karcsúbbá váljon. Állítólag vannak olyan elvetemült személyek, akik e cél érdekében még a burgonyafogyasztásukat is képesek csökkenteni! Különösen társadalmunk nőnemű tagjai hajlamosak az effajta helyteleníthető magatartásforma gyakorlására.

A megoldás az effajta problémára megszületett, méghozzá egy afrikai országban, Mauritániában. Erről olvashatnak és láthatnak egy rövid kis videót a tisztelt burgonyafogyasztók az alábbiakban hivatkozott cikkben.

Nyomatékosan felhívom a figyelmet, hogy a videót mindenki csak a saját felelősségére tekintse meg. Vezérigazugatótanácsunk semmiféle felelősséget nem vállal magára, ha valaki étkezés után, vagy közben tekinti meg a filmrészletet, és érzékeny gyomra miatt baleset érné.

Akkor hát kezdődjék a kezdet, jöjjön a megoldás girhesség ellen (hogy törzsolvasónk, Osijecko úr szavaival éljek):


Azért végiggondoltam, milyen előnyökkel járhat, ha a társadalom nőtagjait egyenletesen ilyen méret elérésére ösztönzik: Sokkal nagyobb határozottsággal tudják eltaposni a krumplibogarat.

És ugye, nem is olyan nagy baj a videót megtekintve, ha az alkalmazott fogyókúrás módszer nem hozta meg az elvárt eredményt??

7 megjegyzés:

Horváth Ruth írta...

Maga csak ne biztasson, nem utazom sehová. Biztosan a vejem bérelte fel.

Névtelen írta...

Na ez eggy szép kis téma nemmondom. kezdem aszthinni nem nálunk vannak a leghüjéb emberek a világon.
Osijecko

Névtelen írta...

Azt hiszem elment a kedvem a hízástól, de még az evéstől is!
Sosem lesz mauritániai férjem, az már biztos!
Suzy

Névtelen írta...

És követelem, hogy sürgősen tessék feltenni valami vidámabb írást!!!!!!!!!!!!!!!!
Suzy

Kr írta...

http://www.hazipatika.com/topics/zoldseg_gyumolcs/news/?nid=32979;HPID=9D1621B8-293E33EC-22A239F8-F2E27132
Majdnem tíz kilót fogyott krumplidiétával
A 45 éves Chris Voigt, a Washington Állami Burgonya Bizottság elnöke eredetileg azért kezdett 60 napos extrém krumplidiétájába, hogy megmutassa, mennyire egészséges és tápláló a zöldség.

A férfi az amerikai Mezőgazdasági Minisztérium döntése ellen tiltakozott, amelyben a szakértők úgy határoztak, hogy az iskolai menükben más zöldségekkel helyettesítik majd a burgonyát. Mr. Voigt a kúra kezdetén 90 kiló volt, a krumplidiéta hatására azonban kilenc és felet fogyott.

Vércukorszintje normalizálódott és koleszterinszintje is harmadára csökkent.

"Négy vagy öt éve küzdök a magas koleszterinemmel. Most remekül érzem magam. Rengeteg energiám van, kitűnően alszom, és mellékhatásai sincsenek a kúrának" - nyilatkozta a férfi.

Mr. Voigt a kúra alatt 180 kilogramm krumplit fogyasztott el, napi mintegy 20 darabot. A férfi megfőzte, összetörte, megsütötte, pürésítette és megpirította a zöldséget. "A burgonyában több kálium van, mint a banánban, és már egy adag is fedezi a szervezet napi C-vitamin szükségletének 45 százalékát. Az egyetlen probléma, hogy nem találhatók benne olyan zsírban oldódó vitaminok, mint az A és az E-vitamin. A burgonyadiéta természetesen nem tartható fenn sokáig, de az biztos, hogy nem szabad kiiktatnunk az étrendünkből ez az egészséges és tápláló zöldséget."

Krumpliföld írta...

umpliföld

netuddki írta...

Suzy: szerintem se menj Mauritániába, lehet, hogy akkor nélkülöznünk kellene a hozzászólásaidat.