2010. december 27., hétfő

Sikert sikerre halmozva

Nem szeretném, ha e blog szerkesztőjét - szerény személyemet -, bármely olvasóját, vagy akárkit, aki csak a képeket nézegeti a blogon szerénytelenséggel illetnék. Kerülök is mindenféle megjegyzést, mely okot szolgáltatna erre.

Mindezek mellet jó, ha a tisztelt burgonyafogyasztók tisztában vannak közösen elért eredményeink jelentőségével.

Igen, eredményeink közösek, és bátran kijelenthetjük: A blog - hála olvasóinak, a képeket nézegetőknek, és végül, de elsősorban szerény személyemnek - sikert sikerre halmoz, és példa nélküli jelenleg az egész világon. (De még "Dunán tulis", hogy klasszikusainkat idézzem.)

Már az is komoly eredmény volt, amikor sikerült elérnünk, hogy e blog olvasói büszkélkedhessenek a jelenleg elérhető legmagasabb burgonyafogyasztásiegyenértékindexével. (Pedig ebben az eredményben a bosnyák burgonyafogyasztók adatai még nem is szerepeltek!)

És most itt van az újabb világrekord!!!! Igen kérem, megcsináltuk!!!

Örömmel jelentem, hogy a blog újabb kimagasló eredményt ért el, teljes megalapozottsággal állíthatjuk, hogy:
A krumplilekvar.blogspot.com kiérdemelte a Vezérigazugatótanács által alapított ünnepijókívánság- és karácsonyiközhelymentes blog megtisztelő címet.

Jómagam már sok éve nem ünneplem ezt az eseményt, de attól tartottam egy kicsit, hogy a tisztelt olvasók - valamint mindazok, akik csak a képeket nézegetik - esetleg nem átallkodnak olyan bejegyzést tenni, mely megakadályozott volna a megtisztelő cím elnyerésében. De tessék csak visszaolvasni a hozzászólásokat, minden tisztelt bloglátogató felmérte, milyen súlya van szavainak, és így sikerült, megcsináltuk!!! Na persze országunkban nagy hagyománya van az eredményhamisításnak, így gyors cenzúrázás által is elnyerhettük volna e címet. De erre nem volt szükség!

Ezúton is köszönöm minden burgonyafogyasztónak, hogy hozzásegítették a blogot a megtisztelő címhez. Be kell látnom, Virág elvtárs bölcsen fogalmazta meg: A határ a csillagos ég!

Ezúton szeretném felhívni a figyelmet, eredményünk kimagasló, de nem ülhetünk megelégedve a babérjainkon. Újabb feladat áll előttünk: Szeretnénk kiérdemelni az újévisemmitmondóközhelymentesblog címet.
(Akinek nehézséget okozna, hogy e tárgyban visszafogja magát, kérjük, hogy megjegyzésként egyéb közhelyet írjon be, például: Gyűjtsd a vasat és a fémet, Csak egészség legyen, A kivétel erősíti a szabályt (vagy a vakbelet)..., stb. Esetleg nevezzen inkább valamelyik játékra, tart még az ablakos játék a távcsőért, és a másik játék is a krumplis ékszerekért.)

És ne feledjük: A határ a csillagos ég.

6 megjegyzés:

Pepita Ofélia írta...

Kiegészítés:

A legszerényebb személyről nem is esett szó,aki nélkül ez a blog nem jöhetett volna létre,sőt biztos,hogy nem is jött volna létre semmiképpen!!!Hogy ne tűnjön el a feledés homályába,megemlíteném:
Őt illeti a legfőbb tisztelet:
A kis gyufaárus lány!(ez csak a lapszélén,úgy mellékesen jelenik meg)

http://bankit-ti.blogspot.com/2010_04_01_archive.html


Pepita Ofélia

Névtelen írta...

Na eszt a témát nem tejjesen értem, akkor most boldog ujjévet se lehet itt kivánni vagy mi ez?
Osijecko

Ricsárd írta...

Azért mint férfi a férfitól megkérdezném:Ezek után mi újság a koleszterin szintyével???

Ricsárd

netuddki írta...

Osijecko: Jól értetted ezt a "témát", köszönöm megértésedet.

Na de Ricsárd, ilyet kérdezni!!!
No mindegy, ha már szóba került: Az orvosom szerint a koleszterinyem az egekben van, néhány más egyéb összetevőkkel együtt. (Persze lehet, hogy csak a Vérszívókarcsi keverte össze valakiével a kémcsövet...) Mindenesetre eltiltott az orvos minden normális élelmiszertől, plussz megállapította, hogy gyócceros (vagy gyócceres) kezelésre van szükségem. Mindenesetre írt valami bogyókat, amit időnként beszedek, ha eszembe jut, különben is drága, és szerintem biztos az orvoslátogató vette rá, hogy ha ezt felírja minél több betegnek (meg egészségesnek, mint pl. én is vagyok), akkor kap ajándékba ötvenforintosreklámtollat.
Meg elküldött egy másik vérszívó társasághoz, akik adtak róla papírt, hogy "sine morbo"-m van, úgyhogy lehet, hogy vissza se megyek a Karcsihoz kontrollra.
De aki akar, az azért legyen szíves és aggódjon értem...

Pepita Ofélia írta...

És akkor a toxitamin szintjéről még nem is esett szó a Tisztelt blogigazgatónak!!!

Pepita Ofélia

EverYbodY írta...

A mája se az alkoholtól rossz, hanem az indulatyától :PP beeeee