2010. december 18., szombat

Pályaválasztási tanácsadó

Mint azt a tisztelt blogolvasók -  valamint mindazok, akik csak a képeket nézegetik - jól tudják, Vezérigazugatótanácsunk elhatározta, hogy azokra való tekintettel, akik szeretnének maguknak, egy változatos, igazi megelégedést nyújtó szakmát választani, mely még nem túlságosan elterjedt, elindítja a Pályaválasztási tanácsadó című rovatot.
(E rovat első írását olvashatják ehun e.)

Természetesen továbbra is gondot fordítunk mindazokra a tisztelt burgonyafogyasztókra, akik az itt látható fotóhoz hasonló idilli környezetben szeretnék megkeresni a napi krumplistésztára valót. Különösen ajánlom ezt a fajta elfoglaltságot, azoknak, akiknek nehézséget okoz, hogy kommunikáljon azokkal az emberekkel, akikkel a munkája során kapcsolatba kerül.

No de nem csigázom tovább az érdeklődést, bizonyára ennyi is elég volt mindenkinek ahhoz, hogy megírja felmondását, és közölje felettesével, hogy egy percet sem hajlandó tovább eltölteni a jelenlegi munkahelyén.

Legyen hát Ön is hullahalász, további felvilágosításért pedig tessék elolvasni a cikket és megtekinteni a videot ehun e.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Előbb AZ, aztán EZ. Mi jöhet még?
Kőbölcsőben ringattak?

Névtelen írta...

Na ez asztán megin eggy szép kis téma!
Osijecko

Névtelen írta...

A mi drága jó főszerkesztőnk nagyon érzi az év végét...:-))
Szeretném felajánlani, hogy ha alapítasz egy vállalkozást erre a tevékenységre, eljövök hozzád könyvelőnek. :-)
Suzy