2011. január 17., hétfő

Lezárult az ablakos játék

Örömmel tájékoztatom a tisztelt burgonyafogyasztókat, hogy lezárult az ablakos játék. A megfejtés a játékhoz fűzött megjegyzések közt olvasható. A fődíjat, az általam készítendő messzelátót Jámborka néni nyerte meg. Ezúton is tisztelettel adózunk Jámborka néni gyorsnak még túlzott jóindulattal sem nevezhető, ámde kombinatív gondolkodása előtt. Mint a Jámborka nénivel költséghatékonyan - vagyis az ő költségére - történő telefonbeszélgetésemből szombaton kiderült, az igazi problémát az okozta számára, hogy nem értette meg azt, hogy a játék kiírásáról szóló bejegyzés alján találhatja meg a további segítséget. Miután ezt felfogta, már ment minden, mint a harisnyacsapás.

Vezérigazugatótanácsunk ezúton is gratulál Jámborka néninek, és kis türelmét kéri a fődíj átadását illetően. A távcső gyártását jelenleg a speciális lencse beszerzése hátráltatja, de még e hónap során eljuttatjuk a díjat a győztesnek.

Bár Jámborka néni kitalálta, kire gondoltam, és milyen mű alapján, de azt nem pontosan, hogy miért. Szóval az ok, ami miatt eszembe jutott, a szállóigévé vált mondás:
"Megtiltottad neki, hogy találkozzon a családjával. Ezt még megbocsájtanám, de van valami, amit sohasem bocsájtok meg:  Ezek a pasztellszínek..."


No igen: Legyen még hasonló játék máskor is??

(És felhívom a figyelmet, hogy még 31.-éig tart a játék a krumplis kitűzőért és gyűrűért.)

13 megjegyzés:

Krumpliföld írta...

Legyen :( ez jó Nektek.
Fhhhh...
De most olyat, amit én találok majd ki. Jó? :)))

Jámborka néni írta...

Shokk szeretettel drakulálok magamnak!Hú de jó lesz gukkerolni!

Jámborka néni

netuddki írta...

Lehet, hogy a legközelebbi játékom díja egy hallókészülék lesz, így J. néni nemcsak a leskelődést, de másik kedvenc sportját, a hallgatózást is jobban tudja gyakorolni. (T. J. néni, csak viccelek ám.)
És a virághajtáskéregetést még nem is említettem.

Névtelen írta...

Bocsásson meg a t. főszerk. úr, de kissé ellaposodott a színvonal mostanában. (Bár tudom, hogy nem kívánságműsor, de szedje össze magát :-)))
Suzy

Horváth Ruth írta...

Jámborka Kedves, pusszantás és kitartás.
Ha meg lesz a gukker, nézz erre, kiállok az erkélyre és integetek Neked :)

Jámborka néni írta...

Heee?????!!!

Névtelen írta...

de mér nincsen beirva, kilett a megfejtés?
Osijeckko

Elvirácska írta...

Osijecko, a megfejtés: Jámborka. Nem látja?

netuddki írta...

Krumpliföld: Februárban valószínűleg egy újabb krumplis ékszerért lesz játék, az ez irányú tárgyalások folyamatban vannak.

Suzy: Ez van.

Osijecko: A megfejtés az ablakos játék alján olvasható.

Krumpliföld írta...

Arra lennék kíváncsi - és ez bizony keresztkérdés - megkapta-e Jámborkánk a gukkert? Mert bizony jó sok ideje volt elkészíteni.
He?

netuddki írta...

Mint már itt is írtam, a hónap végére tudom elkészíteni a távcsövet. -Ezt J. néninek szóban is elmondtam.
Sajnos nagyon régen készítettem belőle az utolsót, és néhány alapanyag beszerzése nem várt nehézségekbe ütközött. De már sínen vagyok (bocsánat, Attila...!!!), most már csak a karcolásálló első lencse hiányzik, és lehet kukkerolni.

Krumpliföld írta...

Jámborkám, látod, egy írásos bizonyítékot is kicsikartam :) Ugye kölcsön adod, mikor ott leszek? :)

Jámborka néni írta...

Kölcsön hát,hogy ha nem vagyok a gyogyóban átKukkerolhass!