2010. június 24., csütörtök

Technikai szünet

Tájékoztatom a t. burgonyafogyasztókat, hogy hovatovább másfél hétig nem örvendhetnek újabb bejegyzésnek, mert jől megérdemelt szabadságomat töltöm egy olyan helyen, ahol nincs megfelelő térerősség mobilinternethez. (Eredetileg olyan helyre szerettem volna menni, ahol nincs vezetékes víz, áram és egyéb civilizációs ártalom sem, de ez az elképzelésem a családtagjaimnál "kiütötte a biztosítékot".)
Addig is, ha nagyon hiányoznék, hallgassátok ez egyik kedvenc zeneszerzőm, Víg Mihály művét, a Valuskát:

Meg az Old-ot:

Szerintem mind a kettő elég jó ahhoz, hogy 300-szor meg lehessen hallgatni egymás után.

Közben várom a javaslatokat, miről írjak legközelebb: Adjam közre a Dzsem Borbála legújabb részét? Vagy lámpatisztítófűről írjak? Esetleg nagy fákról, aminek az árnyékába le lehet ülni krumpliszedés után? Vagy nem tudom?

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezt a lámpafüves témát, ha lehetne ez jo lessz.
Osijecko

Névtelen írta...

Tisztelt Vezérigazgató!

Jómagam nevében beszélek,természetesen Dzsem Borbála élettörténetének következő részét szeretném, a Langerhans-szigeteki csatát!Ha lehet részletesen!

Jámborka néni

Kőrösi Mercédesz írta...

A nyaralás közben családilag megtekintett burgonyamezők állapotát szeretnénk megismerni minél alaposabban!
m

Névtelen írta...

Na itten se sok ujjdonsag van mozstanaban
S.W.

netuddki írta...

Reflektáció az előző hozzászólásokhoz:
1. Osijecko úr: Lesz lámpafüves téma, ez már egészen biztos. De az igazából nem lámpafű, hanem lámpatisztítófű.
2. Jámborka néni: Langerhans-szigeteki csatát is természetesen megírom, de az az V. rész. Amennyiben fontosabbnak érzi a szovjet hadifogságnál (IV. rész), úgy az V. rész előbb kerül közlésre.

3. 4+1 (már gondolkodtam, honnan ismerős ez a felállás, aztán rájöttem: gyermekkorom kedvenc filmsorozata: A négy páncélos és a kutya): A nyaralás közben családilag megtekintett burgonyamezőkről is lesz írás, különös tekintettel a kínai konyhával való összefüggéseire.
4. S.W.: Igaz, hogy mostanában nem sok újdonság volt, de amennyiben átutalsz a számlámra 200.000Ft-ot, úgy tudom vállalni, hogy legközelebbi nyaralásom során külföldi hálózatról naponta tegyek bejegyzést. Mindenesetre örülök, hogy látogatod a blogot, kár, hogy ilyen szűkszavú vagy. (Meg egy ékezetes billentyűzet sem ártana, bár gyanítom, nem sokat lendítene a beírásaidon. Bár szerintem írsz olyan jól magyarul, mint én pl. urduul.)

Névtelen írta...

Koszonom szepen, esz mostan joll eset, mer nem mindehol fogagyak igy az embert. mer masik oldalakon ma beszotak hogy mer irtam.
Eggyebkent en se nem tudok urduul csak jorubaul. de azer meg leht erteni amit en akarok mondani igyis ha akarlya valaki nem?
S.W.