2012. január 16., hétfő

Reszkessetek, hitelminősítők!

A tisztelt burgonyafogyasztókat is bizonyára megdöbbenti az a tény, mely szerint bizonyos hitelminősítő intézetek országunkat, és más baráti burgonyatermelő országokat leminősítenek. Ezzel van tele mostanában minden híradás, így rengeteg értékes műsoridő elvész, amit hasznosabb dolgokra, például a burgonyakutatás aktuális kérdéseit bemutató műsorok sugárzására lehetne fordítani.
Sajnos a különböző kormányok úgy tűnik teljesen tehetetlenek a hitelminősítő intézetek leminősítgetései ellen.

De nem kell kétségbeesni: Egy komoly szervezet vette kezébe az ügyet, mégpedig e blog Vezérigazugatótanácsa. Örömmel számolhatok be a blog Vezérigazugatótanácsának Hitelminősítő Intézeteket Leminősítő Szakcsoportja ez év január 16.-án, Leon Trockijnak a Szovjet Forradalmi Tanács elnöki tisztjéről való elmozdításának 86. évfordulója alkalmából tartott ülésén született döntéséről.

A Vezérigazugatótanács a fenti ülésén úgy döntött, hogy közzéteszi az 1/2012 számú Leminősítvényét, melyet az alábbiakban olvashatnak a tisztelt burgonyafogyasztók.

A www.krumplilekvar.blogspot.com Vezérigazugatótanácsának 1/2012 számú
LEMINŐSÍTVÉNYE

1. §
Blogunk Vezérigazugatótanácsa sajnálattal tapasztalja, hogy az egyes hitelminősítő intézetek az utóbbi időszakban több alkalommal is Vezérigazugatótanácsunk megkérdezése nélkül döntöttek baráti burgonyatermelő országok leminősítéséről.
2. §
Ráadásul az 1. §-ban körülírt gaztettüket még azzal is tetézték, hogy a blog folyószámlájára nem utalták át a megfelelő összegű eltekintési díjat.
3. §
A 2. §-ban körülírt mulasztás miatt blogunk Vezérigazugatótanácsa a lehető legszigorúbb szankciók bevezetéséről határozott e hitelminősítő intézeteket illetően, úgymint:
(1) Blogunk Vezérigazugatótanácsa valamennyi hitelminősítő intézetet azonnali hatállyal leminősíti és egyidejűleg átsorolja az „Barátságtalan alattomos lápi gané aaa plusz” kategóriából a „Ronda smucig görény, úgyköllnektek, eztakartátok bb mínusz” kategóriába. Ráadásként nem áruljuk el, hogy mivel egyidejűleg!
(2) Blogunk Vezérigazugatótanácsa a fenti intézetek dolgozóit nem hívja meg sült krumplira vacsorára, pedig az finom, és akkor se adná neki soha kölcsön a búvárszivattyút, ha lenne.
4. §
A fentiek mellett, tekintettel arra, hogy valamennyi hitelminősítő jobban ajánlja nálunk a horvátokat befektetés céljából, ezen ajánlással összhangban Vezérigazugatótanácsunk továbbra is a horvátoknál fektet be üzemanyagba a járművének tankolását illetően.

9 megjegyzés:

Osijecko írta...

Engemetta zanyósom szokott leminősitteni, neki nem jár büntetés?

Krumpliföld írta...

Behalok megint :) Hogy erre a Vezérigazugató Tanácsra nem csak a piszok ragad, az biztos :)

Krumpliföld írta...

Kedves Osijecko, a Ön helyében nem piszkálnám a mamát, míg a sör oda nem ér :)

Osijecko írta...

Mijen igaz!
Maj utána.

Pöndike írta...

Szerintem is igazat ugat a Vezérigazugatótanács.

netuddki írta...

Nem szép dolog Osijeckonak álcázni magadat, "akár mejjik témába".
Ebből még cenzúra lesz...

Különben máris megvan az eredménye a Leminősítménynek: már csak 305Ft az euró, világos az összefüggés!

EverYbodY írta...

vagy szeptember van a réten

netuddki írta...

A réten május van, ha figyelmesen olvasnád a blogot, logikai úton ki tudnád következtetni.

Cimbilimbi írta...

Lápi gané, tuti megjegyzem! Amennyiben a T. Leminősítő Bizottság nem túlterhelt, akad még pár leminősítendő intézmény akármerre nézek, mindenfelé látok e,gyet :)