2012. január 6., péntek

Ember a vízben!

E blogban volt már szó arról, mi a teendő, ha valaki diktátorként szeretné megkeresni a betevő rakottkrumplira valót. A fürdés is szerepelt már, mint gyakran visszatérő téma.
A mai bejegyzés arra hívja fel a figyelmet, milyen kulcsszerepe van a fürdés egy bizonyos fajtájának abban, hogy valakiből diktátor lehessen.
Ma ugyanis bizonyítékát találtam annak, hogy ha szeretnénk egy nagy birodalom vezető pozíciójába kerülni, akkor fontos életünkben legalább egyszer úgy megfürdenünk, hogy azt eredetileg nem is akartuk.
Erre két bizonyítékom is van: Az első a kis Dolfika fürdése.
A második bizonyíték pedig alább látható, és arról számol be, mikor Brezsnyev elvtárs jeges fürdőt vett. (Külön köszönet érte Grecsko tábornoknak, aki annyira unatkozott a Kaukázus felszabadítása után, hogy könyvében megosztotta ezt a burgonyafogyasztókkal)
Amire nagyon oda kell figyelni: Legyen a közelben egy, vagy több burgonyafogyasztó, aki még a megfulladás előtt kihúz bennünket, mert különben lőttek a diktátorságnak!

10 megjegyzés:

Krumpliföld írta...

Bezöldülök. Biztosan nem leszek diktátor, nem bírom a jeges fürdőt.

Osijecko anyósa írta...

őkse maguktól mentekbe.

Pöndike írta...

Én maradnék az otthoni fürdőkádnál, ha lehet.

Névtelen írta...

Apósom is majdnem vízbe fulladt egyszer, amikor katona volt, a társai mentették ki. Mégse lett diktátor. Anyósom viszont igen, pedig ő meg nem fulladt vízbe.
Suzy

Osijecko anyósa írta...

Dear Suzy,
Csak azok lesznek diktátorok, - ha jól elolvasod, - akik nem fulladnak vízbe :P

Tiffanylda írta...

Nagyon jó a cikk, meg a kutakodás, meg minden..., jó, hogy ennyi időd van és kár, hogy nem látogatnak többen!
Egyszer én is majdnem belefulladtam a tengerbe, karnyújtásnyira a férjemtől, aki a sziklán - nekem hátat fordítva - újságot olvasott és nem láthatta, hogy a hullám odavág a sziklához, majd visszahúz a vízbe, miközben nagyokat nyeltem... Végül is sikerült megkapaszkodnom, de elég necces volt... No, csak azt kérdezném, hogy akkor szerinted én hova soroljam magam diktátorilag?:D Kérdezzem meg a férjem?:DDD
Mellesleg ajánlok egy játékot, ott a helyed!!! http://takarekoskonyha.blogspot.com/2012/01/jatek.html

inga írta...

buék!
jöttem nekedvaló játékkal, de látom Ildi megelőzött:D

netuddki írta...

Tiffanylda: A kutakodásra sajnos nincs elég időm, általában van 5-8 félkész írás, fejben pedig legalább 50. Azért igyekszem.
Köszönöm a játék iránti figyelemfelhívást!

Inga: Neked is!

Krumpliföld írta...

Most akkor a Virág féle tárkonyossal, vagy a sajátjával nevezett be Sir?

netuddki írta...

Az enyém is tárkonyos, de szerintem mind a kettővel neveztem, dupla az esély!