2010. december 23., csütörtök

Hóban fekve

Blogunk Vezérigazugatótanácsa megdöbbenve értesült arról a szerencsétlen eseményről, mely e blog törzsolvasóját és kértlenreceptbeküldőjét, Jámborka nénit érte a napokban. Információnk szerint Jámborka néni a havas kerékpárúton járműve irányítása közben annyira elfáradt, hogy előre nem tervezett módon lefeküdt a hóba kerékpárjával együtt egy rövid időre. (Minden bizonnyal nem fogyaszt elegendő burgonyát mostanában, így eshetett meg vele ez a csúfság.)

E döbbenetesen kiemelkedő esemény alkalmából a Vezérigazugatótanács jobbulást kíván Jámborka néninek. Egyidejűleg küldünk neki egy, az alkalomhoz illő dalt, a Kispál és a Borz: Lefekszem a hóba c. szerzeményét. (A többi olvasónak, és a képeket nézegetőknek pedig ezt ajánljuk dúdolni a héten.)



(További témához illő dal a Bácsi a biciklin c. dal, ami megtalálható ehun e.)

6 megjegyzés:

Jámborka néni írta...

Tisztelt Blog Vezérigazgatóságának beteglátogatási és jobbulástkívánási ügyosztálya!

Nem tudom honnan értesült a sajnálatos eseményről,vagyis a hóban hason fekve töltött rövid időszakomról...pedig nem is sántítottam a feldagadt,véraláfutásos térdemmel...sőt járóbotot sem vettem igénybe és más sürgősségi betegellátást sem....feltételezem, hogy a Krumplitanácsnak van egy kémkedési alosztálya amely ipari kamerával szereli fel a város különféle pontjait,vagy embereket alkalmaz figyeltetésre!!!
Dolgozom az ügyön,hogy kijátsszam mindezeket!

A legfurfangosabb Jámborka néni

Moorgit a búkott szakácsnő írta...

Bátorkodom Jámborka néni védelmére felszólalni!Információim szerint,más testi épsége védelmében,kockáztatta a saját épségét,egy sokkal idősebb "öregasszony"élete védelmében,aki előtte totyorgott!Szerény véleményem az hogy inkább,valami féle életmentő kitüntetést kellene neki adni,nem pedig ily módon kifigurázni!De ez csak a minimum,igaz-e embertársaim!?

Névtelen írta...

Én ehez a témához csak annyit mondok akinek annyiesze van hogy, hóba biciglizik, annak ugykell neki! Osijecko

Horváth Ruth írta...

Oscijecko Fijjam, ejnye-bejnye és holnap költözöm hozzátok, most még csak átmenetileg, de ha megtetszik NEKEM a helyzet, akkor örökre.
Anyósod

EverYbodY írta...

Azért bicijazott, mert nincs szánkója.

EverYbodY írta...

Más: Jámborka, még szerencse, hogy nem hátonfekve, hanem hasonfekve, így a hóangyalgyártás gyanúja alól felvagy mentve.
De lehet, olyan szállóige: annyi gyakorlatod van, mint Jámborkának a hóangyalgyártáshoz :))